Eindelijk Zon

Zonnepanelen in Oss en omstreken

Eindelijk Zon is het adres voor zonnepanelen in Oss.

Woont u ook in regio Oss en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen van Eindelijk Zon? Meld u aan, Eindelijk Zon neemt dan contact met u op.

Eindelijk Zon is daarnaast actief in Beuningen, Arnhem, Tiel, Wijchen, Lent, Ewijk, Overbetuwe, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook, Overasselt, Nederasselt, Bemmel, Groesbeek, Druten, Grave, Cuijk, Boxmeer, Berg en Dal en Nijmegen.

Waarom zonnepanelen van Eindelijk Zon?

  • A-kwaliteit panelen, omvormer en materialen;
  • Wij leveren uitsluiten zonnepanelen en zonneboilers, wij hebben verstand van zonne-energie;
  • Lage prijs voor een complete installatie, inclusief montage en bekabeling, zonder verrassingen;
  • Opbrengstgarantie: wij betalen een eventueel verschil aan u uit;
  • Persoonlijk advies te beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek door onze adviseur

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Via de zonneatlas kunt u in een paar stappen vaststellen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Eindelijk Zon rekent voor u uit hoeveel de zonnepanelen u financieel gaan opleveren.

Inwoners van gemeente Oss:

In de gemeente Oss kunt u als particulier de BTW terugvragen bij de aanschaf van zonnepanelen. Eindelijk Zon biedt u daarbij volledige ondersteuning, zodat u de BTW zorgeloos terugontvangt.

Referenties

Een stal vol met Recom Black panelen

Stel je hebt een aantal flinke schuren met een agrarische bestemming, maar daar ligt nog een behoorlijke partij asbest op. Dan laat je dat verwijderen en plaats er direct zonnepanelen op! De overheid heeft daar speciaal een stimuleringsregeling voor in het leven geroepen. Bij deze klant hebben we er iets moois van gemaakt! Er liggen 30 Europese zwarte Recom panelen op het dak die aangestuurd worden door een tweetal Sofar Solar 3680TLM omvormers die beide verbonden zijn met ons Solar Boulevard monitoring systeem.

Zonnepanelen: 30 X Recom Mono 250Wp

Omvormer: 2 X Sofar Solar 3680TLM

Een stal vol met Recom Black panelen