Eindelijk Zon

Zonnepanelen in Arnhem en omstreken

Eindelijk Zon is het adres voor zonnepanelen in Arnhem.

Woont u ook in regio Arnhem en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen van Eindelijk Zon? Meld u aan, Eindelijk Zon neemt dan contact met u op.

Eindelijk Zon is daarnaast actief in Beuningen, Elst, Wijchen, Lent, Ewijk, Overbetuwe, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook, Overasselt, Nederasselt, Bemmel, Groesbeek, Druten, Grave, Cuijk, Boxmeer, Berg en Dal en Nijmegen.

Waarom zonnepanelen van Eindelijk Zon?

  • A-kwaliteit panelen, omvormer en materialen;
  • Wij leveren uitsluiten zonnepanelen en zonneboilers, wij hebben verstand van zonne-energie;
  • Lage prijs voor een complete installatie, inclusief montage en bekabeling, zonder verrassingen;
  • Opbrengstgarantie: wij betalen een eventueel verschil aan u uit;
  • Persoonlijk advies te beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek door onze adviseur

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Via de zonneatlas kunt u in een paar stappen vaststellen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Eindelijk Zon rekent voor u uit hoeveel de zonnepanelen u financieel gaan opleveren.

Inwoners van gemeente Arnhem:

In de gemeente Arnhem kunt u als particulier de BTW terugvragen bij de aanschaf van zonnepanelen. Eindelijk Zon biedt u daarbij volledige ondersteuning, zodat u de BTW zorgeloos terugontvangt.

Referenties

Project woningbouwcorporatie: 28 nieuwbouwwoningen met zonnepanelen en zonneboiler

Dit project is uitgevoerd voor een woningbouwcorporatie. In totaal zijn maar liefst 28 nieuwbouwwoningen voorzien van vier zonnepanelen met een zonneboiler. De aanstaande bewoners kunnen met deze aanvulling op hun nieuwe woningen jarenlang genieten van duurzame elektriciteit en warmwatervoorziening.

Zonnepanelen: 4 x Trina Mono Black 265Wp

Omvormer: 1 x SaJ Sununo-TL1K

Zonneboiler: ATAG

Project woningbouwcorporatie: 28 nieuwbouwwoningen met zonnepanelen en zonneboiler Project woningbouwcorporatie: 28 nieuwbouwwoningen met zonnepanelen en zonneboiler

Solar Frontier panelen op een schuin dak

Deze klant heeft een woning met een aantal schitterende bomen in de tuin. Aangezien de panelen ook nog eens vol in het zicht komen te liggen, hebben we gekozen voor een systeem op basis van 28 Solar Frontier dunne film panelen. Deze panelen zijn opgetrokken uit één grote cel. Hierdoor zijn ze stukken toleranter qua schaduw verliezen. Daarnaast zien ze zien er natuurlijk fantastisch uit. Om het geheel aan te sturen, is gekozen voor een Sofar Solar 5000TLM met twee onafhankelijke ingangen, waar meerdere lussen Solar Frontier panelen weer parallel op aangesloten worden.

Zonnepanelen: 28 X Solar Frontier 170Wp

Omvormer: Sofar Solar 5000TLM

Solar Frontier panelen op een schuin dak Solar Frontier panelen op een schuin dak