Eindelijk Zon

Lees hier alles over zonne-energie


Zonnepanelen van Eindelijk Zon

Eindelijk Zon wil het u gemakkelijk maken: Wij zorgen voor alles, van begin tot eind.

Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van betrouwbare en gecertificeerde leveranciers van zonnepanelen en materialen. Daarnaast werken we met goede betrouwbare installateurs bij u uit de buurt.

Zonnepanelen

De panelen die Eindelijk Zon aanbiedt, komen van de grotere fabrikanten ter wereld op het gebied van zonne-energie. Door de diversiteit van de verschillende merken en types die we leveren, kunnen we voor elke situatie een optimaal presterend systeem aanbieden.

De zonnepanelen van het topmerk Trina hebben we inmiddels al enige jaren als bestverkocht paneel in ons aanbod. Trina is al sinds de jaren 90 actief op het gebied van zonnepanelen en heeft door de jaren enorm veel ervaring opgedaan. En dat zie je terug in de panelen! Trina levert top kwaliteit panelen die voorzien zijn van alle technologische hoogstandjes. Deze panelen, kunnen we leveren in verschillende kleuren. De panelen hebben een afmeting van 1650 x 992 mm. Het minimale piek vermogen van de panelen is 270 Wattpiek, maar loopt op tot 295 Wattpiek.

Naast kristallijn panelen, levert Eindelijk Zon ook dunne film panelen van het Japanse merk Solar Frontier. Deze panelen presteren stukken beter onder minder optimale omstandigheden, zoals schaduw of daken op het Oosten of Westen. Daarnaast zien deze volledig zwarte panelen er fantastisch uit. De Solar Frontier panelen zijn 1260 X 1000 mm en leveren minimaal 170 WattPiek per stuk.

Alle panelen hebben minimaal 10 jaar productgarantie (kwaliteit van het paneel) en een minimale vermogensgarantie van 80% na 25 jaar.

Omvormer

Eindelijk Zon kiest afhankelijk van het aantal panelen en uw wensen een omvormer die optimaal presteert bij uw situatie. Zo leveren we al jaren omvormers van het Nederlandse bedrijf Mastervolt, maar kunnen ook omvormers van het gerenommeerde Duitse SMA leveren. Daarnaast leveren we ook omvormers van Sofar Solar. Vrijwel elke omvormer is voorzien van uitgebreide monitoring en heeft een minimale garantietermijn van 10 jaar.

Heeft u veel schaduw op uw dak?

Wij willen dat elke installatie optimaal presteert, er zijn factoren zijn die uw opbrengst kunnen beïnvloeden. Hierbij kunt u denken aan schaduw of de wens om panelen op verschillende hellingen of richtingen te plaatsen. In dat geval kunnen oplossingen met extra intelligentie in de vorm van optimizers van TIGO of Solaredge een goede oplossing bieden. Door het toepassen van deze techniek wordt elk paneel onafhankelijk aangestuurd en zal uw installatie beter presteren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Installatie

Wij vinden het belangrijk dat de installatie naar volle tevredenheid uitgevoerd wordt, om die reden hebben we een eigen installatieteam met vele jaren ervaring. Op de installatiewerkzaamheden zit 24 maanden garantie. Eindelijk Zon zorgt voor alles, van begin tot eind.