Eindelijk Zon

Retourzenden

Stappenplan:

  1. Controleer of het artikel voor retourneren in aanmerking komt en of de termijn voor retourneren nog niet is verstreken.
  2. Meldt u retournering aan Eindelijk Zon via info@eindelijkzon.nl of 024 – 401 1837 en vermeldt daarbij uw ordernummer.
  3. Verzeker uzelf er van dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is, met eventuele labels er nog aan en in originele verpakking.
  4. Verpak het geheel deugdelijk en verzend het artikel samen met uw retourbon naar:

Eindelijk Zon

Kerkenbos 10115

6546 BJ Nijmegen

U mag de te retourneren artikelen ook zelf afgeven bij Eindelijk Zon op bovenstaand adres. Neem in dit geval ook altijd eerst contact op via 024 – 401 1837 of info@eindelijkzon.nl voor het maken van een afgifteafspraak.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Eindelijk Zon niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgezonden artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed. De kosten van retourzendingen zijn voor de koper.

Zodra de retourzending is verwerkt ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Eindelijk Zon betaalt u dan het orderbedrag van het teruggestuurde artikel terug.