Eindelijk Zon

Mastervolt Soladin 2200 - 3000WEB


Mastervolt Soladin 2200 - 3000WEB
 1.105,-

Beschrijving

Robuuste omvormer voor hoge opbrengst

Met de robuuste Soladin 2200 & 3000 WEB komt zonne-energie binnen ieders bereik. Deze omvormers bieden professionele prestaties voor kleine PV-systemen. Dankzij ingebouwde WiFi en Mastervolt IntelliWeb kan de werking van de PV installatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier gevolgd worden – thuis, bij vrienden of op vakantie.

Mastervolt IntelliConcept voor 5 tot 10% extra opbrengst

Meer dan 20 jaar ervaring met zonne-energie betaalt zich uit! Dat betekent niet alleen uitstekende prestaties bij volle zonneschijn, maar juist ook maximale opbrengst op een bewolkte dag. Acht ingebouwde IntelliConcept innovaties garanderen een maximale opbrengst onder alle omstandigheden:

  • IntelliStart
  • IntelliCool
  • IntelliTrack
  • IntelliPeak
  • IntelliGrid
  • IntelliString
  • IntelliShade
  • IntelliWeb

Het resultaat: tot wel 10% extra opbrengst, ieder jaar weer!

Mastervolt IntelliWeb: Internet monitoring via WiFi

De Soladin WEB kan gebruik maken van iedere bestaande WiFi internetverbinding. Na inloggen op uw eigen IntelliWeb pagina worden energieopbrengst en financiële effecten op begrijpelijke wijze gepresenteerd op laptop, smartphone of tablet. In één oogopslag wordt duidelijk of het systeem naar behoren functioneert. Altijd up-to-date, want de gegevens worden real-time bijgewerkt. Met IntelliWeb automatische monitoring heeft u maximale zekerheid!

Snelle installatie, breed inzetbaar

De geluidloos functionerende Soladin 2200/3000 WEB omvormers zijn bij uitstek geschikt voor toepassing binnenshuis, maar ook buitenshuis zijn er toepassingen mogelijk vanwege de degelijke IP65 behuizing. Hiermee zijn deze omvormers tevens ongevoelig voor stof. Dankzij slim en functioneel design is installatie binnen een aantal minuten te realiseren. De Soladin WEB geschikt voor de meeste Europese landen.

Vertrouwde kwaliteit

De Soladin WEB is een kwaliteitsproduct van Mastervolt. Meer dan twintig jaar ervaring met zonne-energie staat garant voor een jarenlange probleemloze werking. De producten zijn ontworpen in Nederland en worden geproduceerd onder strikte kwaliteits- en milieueisen zoals ISO9001 & ISO14001. Door de Zero Defects policy wordt uitval tot het minimum beperkt. De Soladin WEB omvormers worden standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie.

Bijlagen

Specificaties

Classificering
Premium
Technologie
Trafoloos
Fases
1 fase
Koeling
Actieve koeling met ventilator
Aanbevolen PV vermogen
1850 - 3900 Wp
Rendement
EU rendement: 96,2%; max. rendement: 97,1%
Afmeting
465 x 460 x 160 mm
MPP
1 MPP tracker
Opstart voltage
8,5 Watt
Standby verbruik
< 1 W
Land van herkomst
Nederland
Afmeting (hxbxd)
465 x 460 x 160 mm
Schaduwmanagement
ja
Communicatie
IntelliWeb (WIFI)
DC-schakelaar
ja
Garantie
Productgarantie 10 jaar, verlenging mogelijk
Display
3 LED's
Land van herkomst
Nederland