Eindelijk Zon

Bestelling plaatsen

Om een artikel aan te schaffen in de webshop van Eindelijk Zon onderneemt u de volgende stappen:

  1. Ga naar https://eindelijkzon.nl/producten voor een overzicht van het assortiment.
  2. Klik op het artikel dat u wilt bestellen om naar de artikelpagina te gaan. Hier vindt u ook de uitgebreide beschrijving van het artikel en de specificaties.
  3. Klik op bestel product om het artikel te bestellen.
  4. U komt dan terecht in de winkelwagen. Hier kunt u het aantal bepalen dat u van een bepaald artikel wilt bestellen.
  5. Wilt u meer artikelen bestellen, klik dan op de ‘ik wil verder winkelen’. Om de bestelling af te ronden klikt u op ‘direct afrekenen’.
  6. Wanneer u klikt op ‘direct afrekenen’ komt u in het venster ‘uw bestelling’. Hier vult u uw gegevens in voor de factuur en vervolgens kiest u de wijze van betaling. Wanneer u akkoord gaat met de betalingsplicht en de algemene voorwaarden klikt u op ‘ga naar de betaling’ om uw betaling af te ronden.
  7. De order wordt dan voor u verwerkt en binnen 5 werkdagen kunt u de artikelen ophalen bij Eindelijk Zon tijdens kantooruren. U ontvangt per mail en/of telefonisch bericht zodra de artikelen voor u klaar staan. Ophalen kan bij het onderstaande adres:
  8. Wilt u de materialen bezorgd en/of gemonteerd hebben dan is dit tegen meerkosten mogelijk. Wij nemen met u contact op om dit verder met u af te stemmen. Uw bestelling wordt pas definitief als de afstemming is geweest over deze meerkosten.


Eindelijk Zon

Kerkenbos 10115

6546 BJ Nijmegen

024 - 401 1837

info@eindelijkzon.nl